"Τερματισμός" (Shutdown) στην Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας (Remote Desktop)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 0 σχόλια

Οι εντολές "Αποσύνδεση" (Logoff) και "Τερματισμός" (Shutdown) απουσιάζουν από το μενού "Έναρξη" (Start) όταν χρησιμοποιείτε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας (Remote Desktop)

Αυτό το άρθρο ισχύει για μια διαφορετική έκδοση των Windows από αυτή που χρησιμοποιείτε. Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου ενδέχεται να μην σας αφορούν.
Όταν χρησιμοποιείτε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας (Remote Desktop) και συνδέεστε με έναν υπολογιστή Windows XP Professional, οι εντολές Αποσύνδεση (Log Off) και Τερματισμός (Shutdown) δεν απουσιάζουν από το μενού Έναρξη (Start)
Το κλασικό μενού Έναρξη (Start) δεν έχει αυτές τις εντολές. 
Από προεπιλογή, η εντολή Αποσύνδεση (Disconnect) είναι η μόνη εντολή που εμφανίζεται στο κλασικό μενού Έναρξη (Start). Από προεπιλογή, η εντολή Αποσύνδεση (Log Off) είναι διαθέσιμη, όταν χρησιμοποιείτε το τυπικό μενού Έναρξη (Start). Για να επαναφέρετε την εντολή Αποσύνδεση (Log Off) στο κλασικό μενού Έναρξη (Start):
  1. Κάντε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού στη γραμμή εργασιών και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Μενού "Έναρξη" (Start Menu).
  3. Η επιλογή για το Κλασικό μενού "Έναρξη" (Classic Start menu) πρέπει να είναι επιλεγμένη. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή (Customize).
  4. Στην περιοχή Πρόσθετες επιλογές του μενού "Έναρξη" (Advanced Start menu options), κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση αποσύνδεσης (Display Log Off), για να το επιλέξετε, κάντε κλικ στο κουμπί OK και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αποσύνδεση είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), να κάνετε κλικ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου (Control Panel) και κατόπιν να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο Ασφάλεια των Windows (Windows Security). Από αυτήν τη θέση, μπορείτε να αποσυνδεθείτε, να τερματίσετε ή να κάνετε επανεκκίνηση του απομακρυσμένου υπολογιστή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 CorfuSat | TNB